Oświadczenie dyrektora TOK

• 06.05.2020, 13:46
  • TOK
Oświadczenie dyrektora TOK
W związku z przedłużającym się stanem epidemii COVID-19 oraz niepewnymi rokowaniami co do dalszego jej rozwoju w kolejnych miesiącach, stosownie do najnowszych wytycznych dla instytucji kultury, muzeów, galerii sztuki oraz innych, wydanych przez Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego, w trosce o Państwa zdrowie, z ogromną przykrością musimy poinformować o odwołaniu najbliższych tegorocznych zaplanowanych imprez tj.:

Festiwal „O Bursztynową Nutkę”,

„SĄSIADY” – Trzebiatowskie Spotkania Kultur ,

Trzebiatowskie Święto Kaszy,

Pałacowe Lato Muzyczne

czy Holi Festiwal Święto Kolorów ( istnieje możliwość przesunięcia terminu).

O możliwości zorganizowania pozostałych zaplanowanych działań będziemy informować na bieżąco.

Z poważaniem Dyrektor Trzebiatowskiego Ośrodka Kultury

Renata Teresa Korek